Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Számítógép, laptop szerviz

Számítógép, laptop szerviz

 

Szerviz igény bejelentéséhez kattintson ide!

 

Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja Önnek. Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, kérem hívjon minket bizalommal.

 

   Árak
 Számítógép, laptop teljeskörű beviszgálása  Ingyenes
 Rendszertelepítes (Windows és driverek)  3500 Ft
 Rendszertelepítés adatmentéssel (Windows és driverek)  4000 Ft
 Szoftveres hibák javítása  3000 Ft
 Tisztítás  1000 Ft
 Bios frissítés  1000 Ft

 

Alkatrészek cseréjének ára

 

   Árak
 Processzor csere  3000 Ft
 Processzor pasztázás  1000 Ft
 Alaplap csere  4000 Ft
 Alaplap elem csere  1000 Ft
 Memória csere / bővítés  1000 Ft
 Tápegység csere   3000 Ft
 HDD csere / SSD bővítés  1500 Ft
 Ventilátor csere / bővítés  1000 Ft
 Új gépházba átépítés  6000 Ft

 

Árazás

Szerviz szolgáltatásunk nem munkaórán, hanem elvégzett munkafolyamatokon alapszik. Ezáltal a hosszan elhúzódó folyamatokért sem kell horribilis összegeket kifizetnie. A javítás elvégeztével összegzésre kerülnek az elvégzett folyamatok, és Önnek csak ezeket kell kifizetnie, semmi többet.

A javításhoz felhasznált alkatrészeket is ki kell fizetnie. Ezek beszerelése, beszerzése előtt Önt tájékoztatjuk, és jóváhagyását kérjük.

 

Vállalt idő

A javítási folyamatok 24 órán belül végbemennek. Esetleges elhúzódást okozhat, ha valamilyen cserealkatrészt külső raktárból kell beszereznünk. Ezért semmilyen plusz költség nem terheli Önt.

 

A szolgáltatás menete

 

 

Számítógép, laptop teljeskörű beviszgálása

Hozza be hozzánk számítógépét vagy laptopját, és mi átvizsgáljuk. Pontos leírást adunk Önnek a hiba jellegéről. Részletes és pontos tervezetet adunk a javításra és az esetleges alkatrészek cseréjére. Mindezt ingyenesen végezzük az üzletünkben.

 

Rendszertelepítes (Windows és driverek) 

A számítógépre vagy laptopra egy teljesen új, frissített Windows operációs rendszer kerül telepítésre. A telepítés elvégzése után a driverek keresésével, és telepítésével folytatjuk. Csak akkor adjuk ki a kezünk közül az Ön eszközét, ha már meggyőződtünk arról, hogy minden funkció 100%-ban használható és üzemképes. A telepítés nagyjából 30-60 percet vesz igénybe.

Amennyiben nálunk vásárol eredeti Windows licensz kulcsot, ez a szolgáltatás INGYENES!

 

Rendszertelepítés adatmentéssel (Windows és driverek)

Ezen szolgáltatásunk a sima telepítés mellett adatmentéssel és visszaállítással bővül. A telepítés előtt lementjük a számítógépen található összes adatot, majd a telepítés végeztével ezek visszahelyezzük a meghajtóra. Ezáltal biztos lehet benne, hogy minden fontos adat megmarad, és elérhető lesz az Ön és családja részére.

Amennyiben nálunk vásárol eredeti Windows licensz kulcsot, ez a szolgáltatás INGYENES!

 

Tiszítás

Számítógépét vagy laptopját a megfelelő eszközökkel tisztítjuk. Eltávolítjuk a feleslegesen lerakódott szennyeződéseket és port. Elsődleges szempont a tisztítás közben az alkatrészek sértetlenségének megőrzése.

 

Szoftveres hibák javítása

A hibák diagnosztizálása és javítása. A számítógépet szoftveres oldalról átvizsgáljuk, és az esetleges indítást meggátoló, vagy a rendeltetés szerű használatot hátráltató hibákat elhárítjuk. Biztosítjuk a rendszere zavartalan és biztonságos működését.

 

Bios frissítés

A számítógép vagy laptopja biosat a legfrissebb verziójára frissítjük. Biztosítjuk megfelelő működését a szükséges beállításokkal.

 

Processzor csere

Kicseréljük a számítógépe processzorát, megbizonyosodva annak helyes működéséről a csere után is.

 

Processzor pasztázás

A túlmelegedés elkerülésének érdekében újrapasztázzuk processzorát egy jó minőségű hővezető paszta alkalmazásával, majd meggyőződünk a megfelelő működési hőmérsékletről.

 

Alaplap csere

Kicseréljük a számítógépe alaplapját. Az összes szükséges csatlakozót újra csatlakoztatjuk, majd meggyőződünk a rendszer zavartalan működéséről.

 

Memória csere / bővítés

Kicseréljük a számítógépe memória modulját, vagy igény szerint bővítjük a meglévő mennyiséget. Ezáltal rendszere gyorsabb és zökkenésmentesebb lesz. Meggyőződünk a memória hibátlanságáról egy tesztelés által a cserét követően.

 

Tápegység csere

Kicseréljük a számítógépe tápegységét. Újra csatlakoztatjuk a megfelelő kábeleket, és megvizsgáljuk minden alkatrész megfelelő áramellátását.

 

HDD csere / SSD bővítés

Kicseréljük a számítógépe vagy laptopja HDD-jét. Igény esetén egy SSD-vel helyettesítjük, ezáltal sokkal gyorsabb lehet a rendszer működése.

 

Ventilátor csere / bővítés

Kicseréljük a meghibásodott vagy gyenge teljesítményű ventillátort. Igény esetén bővítjük a számítógépben található ventillátorokat, így jobb hűtés és teljesítmény érhető el.

 

Új gépházba átépítés

Amennyiben a régi gépház már nem megfelelő Önnek, de az alkatrészeivel megvan elégedve, úgy egy teljesen új gépházba építjük át a számítógépet, Új megjelenést, és a csatlakozók által új funkciókat adva számítógépének.

 

Alaplap Elem csere

Ha a készülék “elfelejti” a BIOS beállításokat a CMOS elem valószínűleg lemerült. Ennek cseréjével biztosítjuk megfelelő működését.