Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Viszonteladóknak


Cégünk, a KazyComputers Kft. új viszonteladó partnereket keres!

Termékeinket közvetlenül a külföldi beszállítóktól vásároljuk, így a hazai piachoz képest egy jóval kedvezőbb árat tudunk biztosítani. Partnereink számára a versenyképes árakhoz viszonyítva további 3%-10% kedvezményt tudunk adni.

Az egész ország területéről várjuk a partnerek jelentkezését. Legfőképp a vidéki üzleteknek szeretnénk segíteni egy stabil, és kedvező beszerzési vonal kiépítésével.

A termékek beszerzési ideje átlagosan 2-5 munkanap.

A termékek a gyártó által megszabott garanciális idővel rendelkeznek.  Ügyintézés a szokásos módon történik, a hibás terméket hozzánk kell visszajuttatni.

Az elérhető termékeket csv feed-en keresztül is elérheti, erről IDE kattintva olvashat!

A regisztrációhoz kérem, hogy hozzon létre egy fiókot a https://kazycomputers.hu/customer/register címen, majd töltse ki az űrlapot. Ezután a fiókja „Viszonteladó” státuszba kerül, így láthatóvá vállnak a kedvezményes árak. 

Fizetés előre utalással, vagy az átvételkor készpénzben történik. Megegyezés alapján lehetőséget biztosítunk utánvétre, illetve halasztott fizetésre is. Ezzel kapcsolatban kérem kérje egyedi ajánlatunkat.

A gyorsabb kapcsolattartás érdekében kérem, hogy vegyék fel az üzletvezővel Skype-on a kapcsolatot:  „live:kazycomputers”
 

Várjuk jelentkezését, reméljük mihamarabb elkezdhetjük kiépíteni a partneri kapcsolatunkat!